Hasle-Løren fotballcup 22.-23. august 2020

Velkommen til

HASLE-LØREN FOTBALLCUP 22.–23. AUGUST 2020!

 

KAMPER

  • Femmer og syverfotball: Etter NFFs reglement spilles kampene i 1×25 minutter og alle lag får minst tre kamper.
  • Treerfotball: spilles i 1×8 minutter og alle lag får minst fem kamper.

Alle kamper for hver lagenhet vil gå innenfor samme dag med effektiv avvikling. Kampene spilles utendørs på Lørenbanen.

ANTALL SPILLERE

  • 11 og 12 år: 7 spillere på banen inkludert keeper
  • 10 år: 7 spillere på banen inkludert keeper
  • 8 til 9 år: 5 spillere på banen inkludert keeper
  • 6 og 7 år: 3 spillere på banen (og ingen keeper)

Vi anbefaler å ikke stille med alt for mange innbyttere og heller melde på et ekstra lag om du har mer enn 12 spillere i de to eldste klassene, eller mer enn 8 spillere i de yngre klassene. For de to yngste klassene (3-er) kan det være nok med 4 spillere per lag.

NIVÅDELING

Vi vil ha så jevne kamper som mulig, så gruppene er delt inn i mer eller mindre øvet.

BANEFASILITETER

Både 11-erbanen og 7-erbanen har forholdsvis nytt kunstgress, og vi håper det vil gi dere best mulige forhold. Kampene er viktige for oss og vi gjør vårt ytterste for å hente inn riktige mål og ha gode baner for treer, femmer og syver.

SERVERING OG AKTIVITETER

I tilknytning til banen vil det være kiosker med god mat og drikke og flere områder med sittegrupper, så spillere, søsken, foreldre, besteforeldre og venner kan slappe av og kose seg mellom kampene. Vi etterstreber å ha et godt utvalg av mat, blant annet kjøttmat fra Strøm-Larsen, drikke og snacks, med sunne alternativer for små og store.

Informasjon om aktiviteter kommer løpende og kanskje kommer det også noen små konkurranser på våre Facebook-sider. Følg med på https://www.facebook.com/fotballcuphasleloren/

PARKERING

Aller helst vil vi at dere trenere, foreldre og andre voksenpersoner benytter turen til Lørenbanen til egen mosjon og frakter barna til cupen med pulker, sykkeltraller, dressiner, eller andre framkomstmidler som kombinerer transport og trening.

Vi skjønner imidlertid at noen benytter bil. Vi samarbeider med nærmiljøet om gode parkeringsløsninger. Årets parkering finner du ved å kjøre til Økern Torgvei 2.

Lørenbanen ligger sentralt med tanke på offentlig transport, og vi oppfordrer alle lag om å reise kollektivt så langt det lar seg gjøre. Lørenbanen ligger greit innenfor rekkevidde fra Økern og nye Løren T-banestasjoner og bussholdeplassene Aker sykehus, Bjerke, Lørenvangen, Økern og Lundliveien.

SPØRSMÅL

Alle spørsmål kan rettes til cupansvarlig:

Andreas Brekke på tlf.: 472 59 927 eller andreasbre@hotmail.com

Velkommen til Hasle-Løren fotballcup 2020!