Juleferie på tabelltoppen for Hasle-Lørens ishockeykvinner

Hasle-Lørens kvinner i ishockey topper eliteserietabellen etter 10 kamper. 15 kamper gjenstår.

Drømmen om en kongepokal til Hasle-Løren brast på grunn av koronaavlysningen av vårens norgesmesterskap. De ligger i hardtrening for at det skjer denne sesongen.

Bilde av tre Hasle-Løren-jenter etter seieren mot Sparta i siste kamp før jul. Sofie Fjellvang, (fra venstre), Emilie Ilseng Kristiansen og Emilie Solhaug Jensen.
Tre sentrale Hasle-Løren-jenter etter seieren mot Sparta i siste kamp før jul. Sofie Fjellvang, (fra venstre), Emilie Ilseng Kristiansen og Emilie Solhaug Jensen.

– Det bor veldig mye i dette laget, men vi sliter med å få alt dette ut i kamper. Men vi er på vei, og mer og mer av det vi trener på ser jeg igjen i kampene, sier trener Frode Behn, som har tatt over etter fire år med Jørgen Salsten som trener.

En måneds spillepause

Årets serie er svært ujevnt satt opp i forhold til kamper. Når de kommer i gang igjen, skal damene gjennom hele ni seriekamper på 16 dager, hvorav fem mot Norges beste kvinnelag i ishockey – Stavanger Oilers.

Sist sesong var Hasle-Løren det første laget på tre år som slo de suverene rogalendingene. Nå er høstsesongen over etter at Sparta ble slått 4-1 og 4-0 den siste spillehelga.

Tabellen for eliteserien i ishockey kvinner viser at Hasle-Løren leder etter ti kamper.
Dette er femte sesongen med damelag i ishockey i Hasle-Løren. Posisjonen styrkes for hvert år som går. Hasle-Lørens kvinner leder eliteserien etter ti kamper.

Jobber for flere spillere

Den store styrketesten blir når Stavanger kommer til Lørenhallen midt i januar. Da spilles to kamper som ble utsatt på grunn av et koronatilfelle i laget etter at vi hadde spilt tre kamper i Trondheim.

-Vi har to viktige mål framover. Først og fremst dreier deg seg om norgesmesterskapet rett før påske. Deretter er det å få i gang en jentesatsing i klubben og håpet er å kunne stille et jentelag i U11-serien neste sesong. Det arbeidet er nå i gang, sier lagleder Rune Fjellvang.

Sterkere for hvert år som går

Trener Frode Behn rår over en stall på 17-18 spillere som trener tre ganger på is i uka, i tillegg til kamper og egentrening og barmark. Det er et par stykker for lite, men det ligger an til at det kommer på plass et par ekstra spillere etter jul.

Bildet: Tre sentrale Hasle-Løren-jenter etter seieren mot Sparta i siste kam

Legg igjen en kommentar