Hasle-Løren – Bjørndal 3-2 (seriekamp, 9/5-19)

Etter forrige rundes målfest hadde vi regnet med at slusene fortsatt var åpne, og at vi skulle spasere inn en storseier. I hvert fall kunne det virke sånn. Og enda mer etter at en Bjørndalspiller valgte en kamikazetakling på Ludvig etter fem minutter og fikk innvilget søknaden om rødt kort. Det var forresten et av de mer forståelige kortene i kampen. Med én mann mer på banen, måtte jo dette bli latterlig enkelt. Men det gjorde ikke det. Bjørndal hadde spillere med stor fart både på topp og i forsvar, og da vi, med en mann mer, valgte å spille lange baller mot et bakrom som ikke eksisterte, ble det balltap etter balltap og de fikk komme mann mot mann eller i overtall mot vår forsvarsrekke. Noen av oss på sidelinja ble, om mulig, enda tynnere i håret etter en førsteomgang hvor Bjørndal gikk av banen med ledelse 2-1. Det var attpåtil fullt fortjent, og bare en god Viggo i målet hindret en langt større ledelse. Det eneste vi virkelig kunne glede oss over var en corner som Ludvig skrudde i mål på forbilledlig vis.

Pausepraten hadde tydeligvis gjort godt. Nå ble midtbanen involvert og ballen gikk fra spiller til spiller i stedet for fra spiller til lufta til forsvaret til Bjørndal. Abdull hadde knapt rukket å komme inn på banen etter soning av gult kort, før han i kjent stil danset seg gjennom forsvaret og utlignet ledelsen. Og når Lavrans setter vårt tredje midtveis i andre omgang, er det tid for neglebiting og en lang rekke gule kort før vi kan puste lettet ut i det dommeren blåser i fløyta.

⚽️⚽️⚽️ Viggo (Har viktige redninger i førsteomgang og en solid                  andre omgang)

⚽️⚽️      Syver (Går foran i duellspillet og gjør at ingenting                            kommer gjennom på vår venstre side)

⚽️           Mikkel (Er rolig og presis i pasningsspillet når vi tar tak i                  kampen i andre omgang)

*Både Abdull og Henrik aspirerte til både én og flere baller i denne kampen, og hadde sannsynglivis fått det om de ikke hadde pådratt seg idiotiske gule kort i viktige faser.