Manglerud-Star 2 – Hasle-Løren 2-3 (torsdag 15/8-19)

Det var mye anleggsarbeid på Manglerud og litt kronglete å komme seg til banen. Det var kanskje derfor vi også begynte kampen litt kronglete på en ellers fin sensommerkveld.

7’ 0-1 Kasper (Nydelig gjennombruddspasning fra Ludvig til Henrik som slår inn og Kasper setter ballen i mål)
8’ 1-1 Løpsduell i forsvar, spissen når ballen først og legger forbi Viggo

Pause: en omgang hvor HL har flest og størst sjanser, men hvor det blir litt rufsete når MS kommer i angrep. Vi er ikke flinke nok til å roe ned med ballen, og det blir slått litt mye langt. Det var overhode ingen spillvendinger eller diagonale krossballer, så alt skjer i lengderetning. Skal man få til det, må det være helt ekstrem presisjon og riktig vekting.

58’ 1-2 Henrik (corner fra Mikkel hvor Henrik står på keeper)
64’ 1-3 Kasper (tilbakelegging fra Ludvig) Godt spill i forkant.
70’ 2-3 Nok et langt oppspill hvor forsvaret først klarer å komme på rett side, men får ikke bort ballen og MS klarer å krangle inn en redusering.

I andre omgang har vi flere fine kombinasjoner enn i første. Fra fem minutter ut i omgangen til vi går opp i tomålsledelse er det mye fint å se, og vi skaper flere sjanser som gjerne kunne gitt uttelling. På vårt beste her, kunne vi drept kampen fullstendig, men vi skal ikke falle mye ned før det er lett å spille oss rundt.

⚽️⚽️⚽️ Kasper (en konstant trussel mot å trenge gjennom MS-forsvaret og flink til både å avslutte og legge til rette for andre)
⚽️⚽️ Jesper (sjef i forsvaret, og flink til å ta tak i ballen og sette i gang angrep. Rolig og med overblikk).
⚽️ Henrik (her burde det jo aller helst ha stått Jonatan, selvfølgelig, men da må nesten Henrik bytte navn. Terroriserer MS sin høyre side i første omgang og venstre side i andre omgang med fart og kraft).
⚽️ Mikkel (tar tak i midtbanen med energi og duellkraft, og er viktig i oppbyggingen av angrep med gode både kort- og langpasninger)