Informasjon om nettbutikken

Klubben har laget en ny nettbutikk som heretter skal brukes for bestilling av Hasle-Løren’s kleskolleksjon. Her kan spillere og familiemedlemmer bestille varer til medlems-rabatterte priser. Når vår nettbutikk for fellesbestilling ikke er åpen, er det mulig å handle individuelt direkte hos vår samarbeidspartner Torshov sport med standard klubbrabatt.

Nettbutikken er nå åpen for fellesbestilling fra tirsdag 31. august til tirsdag 7. september 2021.

Denne fellesbestillingen med utvidet rabatt tilbyr vi til:

  • Alle spillere: Tilbud om å kjøpe treningsbukse, treningsgenser, shorts og sokker til halv pris av ordinær salgspris. Øvrig kolleksjon tilbys med 30% rabatt, dvs. til vår innkjøpspris.
  • Familiemedlemmer forøvrig: Tilbud om å kjøpe all bekledning med 30% rabatt.
  • Helt nye spillere: Nye spillere som starter på fotball i Hasle-Løren i avdeling yngres eller senior får en startpakke til en samlet verdi av ca kr 1700, under forutsetning av at treningsavgift betales for et helt år. Lagleder deler ut en startpakke-rabattkupong, som benyttes i handlekurven for å utløse rabatten. Ønsker nye spillere å kjøpe bekledning utover startpakken må dette legges til i bestillingen samtidig. Startpakken utleveres først etter at treningsavgift er fullt betalt.

Disse kjørereglene gjelder:

  • Priser er oppgitt inklusiv Hasle-Løren’s logo og initial-trykk.
  • For å få tilgang til nettbutikken logger man seg på med sin Rubic-bruker. Bruk e-postadressen som er registrert på spiller evt. foresatt til spiller.
  • Alt av tøy/sekk/bag må ha initial-trykk. Kun forbokstav fornavn+mellomnavn+etternavn er akseptert (maksimalt 4 bokstaver). Dersom initialer ikke er korrekt utfylt blir initial-trykk iht. navn i medlemsregisteret.
  • Betaling utføres med Visa/Mastercard evt med Vipps via online betalingsløsning.
  • Når varene ankommer Hasle-Løren vil lagleder distribuere tøyet samlet til sin lagenhet.
  • Det er ikke mulig å bytte tøy med spesialtrykk, feks logo/initialer. Reklamasjon må meldes via lagleder så fort som mulig, og senest 1 uke etter utlevering. Se eget punkt under Ofte stilte spørsmål (OSS) hvis du er usikker på størrelser.
  • Se også våre generelle Vilkår og betingelser, og merk punkt «0. Spesifikt for vår nettbutikk» for bla. produkt-tilgjengelighet og leveringstid.

Har du spørsmål om bruk av vår nettbutikk, se siden Ofte stilte spørsmål (OSS). Spørsmål ang. bestillinger rettes til kundeservice.

Trykk her for å komme til nettbutikken.