Om oss

Vi har som breddeklubb et tilbud til alle barn og voksne som ønsker å spille fotball i HasleLøren.

  • Styre
  • Vedtekter
  • Visjon
  • Lagdommere

Hundre års idrettshistorie

Tretten gutter, var de, som en sommerdag i 1911, i krysset Økernveien og Ulvenveien, stiftet Hasle Fotballklub. Datoen var 1. juli. I 1963 ble Hasle fotballklub og Løren sportsklubb slått sammen og Hasle-Løren Idrettslag kunne i 2011 markere klubbens 100-årsjubileum. Hasle-Løren IL er i dag en samfunnsinstitusjon i lokalmiljøet, med fokus på et allsidig tilbud til nærmiljøets befolkning. Vi er en breddeklubb hvor alle kan utvikle sine fotballferdigheter, vi har dedikerte trenere og har mange ildsjeler som vil bidra til synlig idrettsglede, at heiaropene høres, vennskap knyttes, kiosken er åpen, og smilende ansikter trives på Lørenbanen.

Hasle-Løren fotball har i dag rundt 1000 medlemmer, og har tilbud til barn, ungdom og voksne, både øvet og mindre øvede. Alle som deltar i Hasle Løren ILs aktiviteter må være medlem i idrettslaget. Ved å melde deg inn, blir du en del av fellesskapet rundt Lørenbanen og bidrar bladibladibla i alder 4 til 93 år.

Velkommen til Hasle Løren IL!

Hva koster det?

Medlemsskap i klubben er for tiden på kr 500,- årlig. Treningsavgifter kommer i tillegg til medlemskontingenten. Klubben har en solid økonomistyring og vi tør påstå vi har en av Oslos laveste treningsavgifter. Ved innmelding til ett av de yngre lagene vil man i tillegg få bag, shorts og t-skjorte.

Ønsker du eller ditt barn å spille fotball i Hasle Løren, eller er du voksen og vil bidra som trener, motivator, lagleder, kioskansvarlig, turneringsarrangør e.l.  kan du ta kontakt via dette skjemaet: