Hasle-Løren fotballcup 24.-25. august 2019

Velkommen til

HASLE-LØREN FOTBALLCUP 24.–25. AUGUST 2019!

 

KAMPER

  • Femmer og syverfotball: Etter NFFs reglement spilles kampene i 1×25 minutter og alle lag får minst tre kamper.
  • Treerfotball: spilles i 1×8 minutter og alle lag får minst fem kamper.

Alle kamper for hver lagenhet vil gå innenfor samme dag med effektiv avvikling. Kampene spilles utendørs på Lørenbanen.

KAMPOPPSETT

Dere finner kampoppsettet her: http://fotball.hasle-loren.no/cup-pa-lorenbanen/hasle-loren-fotballcup-24-25-august-2019/kampoppsett-hasle-loren-fotballcup-2019/

Vi har dessverre ikke laget ferdig oppsettet for treerfotballen på søndag ennå, for vi håper å få med et par gjerdesittere til, men både femmeroppsettet på lørdag og syveroppsettet på søndag er nå klart. Det kan selvsagt ha gjemt seg et insekt her eller der, men det får vi kanskje tilbakemelding om fra dere?

I løpet av de neste dagene vil det komme mer informasjon om aktiviteter, konkurranser, servering, parkering og andre praktiske emner. Følg også med på www.facebook.com/fotballcuphasleloren/

OPPMØTE OG REGISTRERING

Alle lagledere møter i sekretariatet en halvtime før lagets første kamp for å melde sin ankomst og levere laglister (som deles ut samme sted). Sekretariatet befinner seg i bua midt mellom innbytterbenkene ved 11-erbanen.

ANTALL SPILLERE

  • 11 og 12 år: 7 spillere på banen inkludert keeper
  • 10 år: 7 spillere på banen inkludert keeper
  • 8 til 9 år: 5 spillere på banen inkludert keeper
  • 6 og 7 år: 3 spillere på banen (og ingen keeper)

Vi anbefaler å ikke stille med alt for mange innbyttere og heller melde på et ekstra lag om du har mer enn 12 spillere i de to eldste klassene, eller mer enn 8 spillere i de yngre klassene. For de to yngste klassene (3-er) kan det være nok med 4 spillere per lag.

NIVÅDELING

Vi vil ha så jevne kamper som mulig, så gruppene er delt inn i mer eller mindre øvet.

BANEFASILITETER

Både 11-erbanen og 7-erbanen har forholdsvis nytt kunstgress, og vi håper det vil gi dere best mulige forhold. Kampene er viktige for oss og vi gjør vårt ytterste for å hente inn riktige mål og ha gode baner for treer, femmer og syver.

SERVERING OG AKTIVITETER

I tilknytning til banen vil det være kiosker med god mat og drikke og flere områder med sittegrupper, så spillere, søsken, foreldre, besteforeldre og venner kan slappe av og kose seg mellom kampene. Vi etterstreber å ha et godt utvalg av mat, blant annet kjøttmat fra Strøm-Larsen, drikke og snacks, med sunne alternativer for små og store.

Informasjon om aktiviteter kommer løpende og kanskje kommer det også noen små konkurranser på våre Facebook-sider. Følg med på https://www.facebook.com/fotballcuphasleloren/

PARKERING

Aller helst vil vi at dere trenere, foreldre og andre voksenpersoner benytter turen til Lørenbanen til egen mosjon og frakter barna til cupen med pulker, sykkeltraller, dressiner, eller andre framkomstmidler som kombinerer transport og trening.

Vi skjønner imidlertid at noen benytter bil. Vi samarbeider med nærmiljøet om gode parkeringsløsninger. Årets parkering finner du ved å kjøre til Økern Torgvei 2.

Lørenbanen ligger sentralt med tanke på offentlig transport, og vi oppfordrer alle lag om å reise kollektivt så langt det lar seg gjøre. Lørenbanen ligger greit innenfor rekkevidde fra Økern og nye Løren T-banestasjoner og bussholdeplassene Aker sykehus, Bjerke, Lørenvangen, Økern og Lundliveien.

AVMELDING OG ENDRINGER

Vi har forståelse for at uforutsette ting kan skje og endringer forekomme. Mye av planleggingen av – og utgifter til – arrangementet skjer i forkant, og vi kan derfor ikke nødvendigvis refundere deltakeravgift selv om laget ikke kan stille. Ved avmelding etter 16.08.2019 vil ikke påmeldingsavgiften refunderes. Ved avmelding før denne dato vil laget bli belastet med et gebyr på 500,– (100,– for lag i de to yngste aldersklassene).

SPØRSMÅL

Alle spørsmål kan rettes til cupansvarlig:

Andreas Brekke på tlf.: 472 59 927 eller andreasbre@hotmail.com

Velkommen til Hasle-Løren fotballcup 2019!