Mat, aktiviteter og betalingsmuligheter

vippsMed fokus på et godt kosthold vil kioskene våre bugne av sunn mat og drikke, med for eksempel frukt, lapskaus og wraps fra BAMA. Vi tilbyr også deilig kjøtt fra Strøm-Larsen. I alle kioskene er det betalingsterminaler og muligheter for å betale med VIPPS (nummer 22712) i tillegg til mynter og sedler.

janSLPå lørdag og søndag vil triksekongen Peter Stenseth kjøre trikseshow med jevne mellomrom. Mellom showene er det muligheter for å lære seg triks på standen hans. Nytt av året er en triksekonkurranse. Før hvert trikseshow vil de tre beste trikserne inviteres til finale i triksekonkurranse. Gå til standen ved klubbhuset for mer informasjon og påmelding til konkurransen.

Alle inviteres med på den store skuddfotkonkurransen! I år som tidligere har vi de aller største pokalene til de aller sterkeste skuddføttene. Det er klasser for menn og kvinner, så her er det bare å utfordre trenere, tanter og tremenninger. Husk at skuddfotkonkurransen har tidsfrist slik at vinner kan annonseres samtidig med premieutdeling etter cupdeltagelse.