Nordby – Hasle-Løren 2-2 (torsdag 11/4-19)

Det var vel det engelskmennene kaller «a game of two halves». I første omgang hadde vi vanskeligheter med å komme opp i press og Nordby fant god plass til å spille mellom leddene. Hadde skuddene hatt bedre redning, kunne vi ligget under til pause. Etter pause er det et helt annet tempo i bein og på ball og det er Hasle-Løren som styrer kampen. Det er ordentlig fortjent når Lavrans setter den første scoringen og det samme når Ludvig setter den andre. Vi har noen flere store sjanser, men i stedet for å fortsette å holde presset på Nordby, legger vi om til fem bak og skal forsvare oss til seier. Da blir det kjemperom fra forsvarsleddet og opp til angrepsspillerne. Et rom som Nordby vet å utnytte og de skaper større og større farligheter. Rett før full tid får de en redusering, og da virker Hasle-Løren å bli hakket mer engstelige samtidig som dommeren ikke har noe imot at Nordby får bruke sin nyvunnede selvtillit. Det føles veldig urettferdig, men også naturlig, når Nordby får lov å utligne på det siste skuddet i kampen. Nå er det bare å håpe at alle har holdt på formen gjennom påskeferien.

51’ 0-1 Lavrans. Pent spill og gjennombruddspasning fra Mardin
66’ Strafferedning fra Viggo
67’ 0-2 Ludvig. Gjennomspill fra Mikkel
77’ 1-2 Ball over forsvaret. Viggo redder første, men angriper vinner ballen igjen og har nesten åpent mål når han løper inn ballen.
82’ 2-2 Resul lager frispark etter en hasardiøs takling på 16 meter. Ballen går i nærmeste kryss

⚽️⚽️⚽️ Ludvig (Jobber utrettelig og får belønning i form av scoring)

⚽️⚽️      Syver (går foran med god innsats i backleddet og drar med seg de andre. Litt mer presisjon                  i pasningene, så ville også den tredje ballen vært der)

⚽️           Truls (kommer inn ved pause og får mer fart i midtbanen)