Rustad – Hasle-Løren 1-4 (seriekamp, 16/5-19)

Etter intens neglebiting i den forrige kampen mot Bjørndal, var det med en viss uro vi inntok Rustads innbydende kunstgress (om enn omkranset av gåsebæsj). Uroen ble ikke akkurat mindre når alt vi løsnet av skudd gikk utenfor Rustads mål, og Ludvig tydelig satset på å skåre flere mål på corner og i større grad traff nettvegg og tverrligger. Likevel, på fotballens nasjonaldag, viste det seg at vi hadde valgt riktig arena. Sakte, men sikkert, gravde vi til oss et overtak og skapte sjanse etter sjanse, og det var langt fra ufortjent da Magnus fikk kranglet seg gjennom og satt ballen først på, og så til side for, keeper. Første omgang ebbet ut med en knapp 1-0 ledelse i en tett og jevn batalje.

Rustad hadde store, sterke og raske spillere i begge ender av banen og vi slet både med å komme oss gjennom midtforsvaret og å holde styr på spissen. Tidlig i andre omgang var likevel timingen god, og Lavrans fikk et gjennomspill som han kunne styre i mål. Så gikk det bare sekunder før Rustads kraftspiss gjorde jobben selv og reduserte til 1-2. Igjen var Hasle-Lørens tilskuerskare forvandlet til en neglebitende, forskremt gjeng. Det tok mer enn en halv omgang før Lavrans igjen kom gjennom i midtforsvaret og dempet uroen, mens vi kunne høre hvordan «Risle Rasle» ga perfekt gjenlyd i de solkledde blokkveggene på motsatt side. Og da Magnus satt sitt andre, og Hasle-Lørens fjerde, bare minutter før slutt, var vi alle enige om at dette hadde vært enkel match. Nå er det bare å sikre perfekt oppladning inn mot neste ukes «seriefinale» mot Kåffa.

⚽️⚽️⚽️ Jesper SM (Det er deilig å se en midtstopper med ro og                  kreativ kraft)

⚽️⚽️      Henrik (Er, i kjent stil, overalt på banen med innkast,                        taklinger, pasninger og skudd)

⚽️           Lavrans/Magnus/Ludvig/Syver (Scoringer på de to                          første, spilleoppbygging på den nest siste og duellkraft                    på sistemann)