Endelig nytt kunstgress på Lørenbanen!

Forhåpentligvis allerede 25. april vil arbeidet med bytting av kunstgresset komme i gang på Lørenbanen. Vi gleder oss men ser samtidig at vi står ovenfor noen utfordringer når vi nå ikke kan benytte 11-banen. Nedenfor finner du svar på noen spørsmål som ble diskutert på informasjonsmøtet 13. april.

Hvor lang tid tar det å skifte dekke på banen?

Entreprenøren har sagt at det tar maks 2 måneder å skifte gresset, og vi tar det som bonus dersom det tar kortere tid.

Når skjer dette?

Dersom entreprenøren får OK fra kommunen, vil arbeidet starte i uken som starter med 25. april.

Blir det varmekabler i banen?

Nei, dette er kun skifte av kunstgresset. Kommunen legger ikke opp til undervarme, og Hasle-Løren har ikke økonomi til å investere eller drifte dette.

Vil det gamle gresset kunne brukes til å anlegge en ny 7er?

Nei. Grunnet forurensning betraktes gresset som miljøavfall, og vi kan ikke gjenbruke dette.

Hvilke treningstider vil mitt lag få?

Det er litt tidlig å si, men baneforvalter arbeider nå med å sette opp en plan slik at flest mulig får treningstid på 7er banen, hallen og gressflaten nedenfor 7er banen.

Vil vi få de samme treningstidene som vi har hatt til nå?

Treningstidene vil bli endret som følge av seriestart uavhengig av skifte av dekke på Lørenbanen. Som en konsekvens vet vi allerede at vi må redusere treningstiden fra en og en halv time til en time. Vi må også ta i bruk lør- og søndager i anleggsperioden. Vi oppfordrer til at lagene bruker tildelte tider mest mulig effektivt (ball i beina!).

Finnes det andre baner hvor vi kan trene?

Det vi kjenner til etter en innledende sondering er at andre baner i nærområdet er fullt opptatt. Dersom det blir nødvendig, må vi se etter ledige områder på Risløkka og Refstad.

Hvordan blir det med seriekampene?

De vil bli omberammet av kretsen.

Hva med klubbdommere når vi har «hjemmekamp»?

Det vil bli avgjort når vi vet om kampene gjennomføres i nærområdet eller ikke. Lagene må være forberedt på å måtte dømme selv.

Vil jeg se endringer i kampoppsettet i «Min fotball»-app’en?

Det har vi ikke eksakt svar på, men det kan være hensiktsmessig å følge med på fotball.no (pc) for å sjekke at app’en oppdateres.

Hva med fotballskolen?

Vi ser på to alternativer. Det ene er å dele fotballskolen på to dager, og det andre er å ta i bruk hallen og gressflaten nedenfor 7ern også til gjennomføring av skolen på en og samme dag. Fotballskolen informerer om dette ved oppstart 26. april.

Vil det bli fotball-camp i år?

Vi planlegger med å gjennomføre camp også i år, i uke 26 og 33. Foreløpig kjenner vi ikke til eksakt anleggstid. Dersom arbeidene starter som varslet 25. april, har vi et godt håp om at vi kan tilby camp både i uke 26 og 33.

Hva med ungdoms- og seniorfotballen?

De vil også bli satt opp med treninger på 7er banen. Vi vil prioritere barnefotballen på de tidligste treningstidene. Senior- og ungdomsfotballen vil ha treningstider fra tidligst kl 19.00.

Vil kiosken være åpen?

Vi vil forsøke å ha den åpen, men vil vurdere redusert åpningstid.

Vil de andre fasilitetene berøres av anleggsarbeidet?

Etter det vi er kjent med vil ikke anleggsarbeidet berøre verken klubbhus, garderober eller andre deler av klubbens anlegg.

Andre spørsmål kan rettes til:

  • Daglig leder Hasle-Løren IL, Heidi Sønstehagen, epost: leder@hasle-loren.no eller
  • Leder av Fotball, Hasle-Løren IL, Svein Sletten epost: svein.sletten.ss@gmail.com

Legg igjen en kommentar