Informasjon fra fotballstyret

Til spillere og foresatte i Hasle-Løren Fotball

Vi er inne i en utfordrende tid. Både privatpersoner, bedrifter, lag og foreninger møter hindringer man aldri tidligere har stått overfor.

Hasle-Løren IL Fotball har nylig sendt ut faktura på treningsavgift til sine spillere. Denne ligger på samme nivå som foregående år. Vi har forståelse for at denne avgiften, under de rådende forhold, kan være tøff å håndtere for enkelte. Ta kontakt med ditt lags lagleder for spørsmål rundt treningsavgift/betaling.

At styret likevel ikke har valgt å redusere avgiftsnivået, handler i stor grad om at også klubben merker inntektsbortfall – fra for eksempel kiosksalg og fotballskole. Dette er vi nødt til å ta hensyn til. Hvordan de neste ukene og månedene blir vet vi ikke så mye om, men det er en stund til alt er normalt.

I mellomtiden gjør vi i klubben alt vi kan for å gi våre spillere et best mulig tilbud innenfor de retningslinjene som til enhver tid settes av myndighetene. Vi ønsker at vi skal ha like mange medlemmer når fotballen ruller igjen, som vi hadde da vi gikk inn i dette. Styret er derfor glad for å se fotballgleden, aktivitetsnivået og entusiasmen som utvises på banen hver eneste ettermiddag og kveld.

Risle, rasle!

Fotballhilsen fra
Styret i Hasle-Løren Fotball

Legg igjen en kommentar