Kampoppsett for Eat move sleep-cup

Lørdag kl 09:00 braker det løs med cup på Lørenbanen. I løpet av helgen skal det spilles fler enn 200 kamper – og allerede på lørdag spilles 144 5’er kamper. Søndag er det klart for de minste og de største, og kampoppsettet der kommer så snart alle lagene er fordelt med nok kamper uten for lange pauser mellom.

Praktisk informasjon som kart over Lørenbanen og kart for å finne frem med buss, sykkel, til fots eller med bil er også under produksjon, (Klikk her for lenke til kart til banen). Vi gjør oppmerksom på at det er mange byggeplasser i området, som igjen kan by på stengte veier o.l. Vi skal gjøre vårt aller beste for å skilte deg i riktig retning!

Gullbilletter med gratis fruktbegre skal deles ut og alle lag bes om å melde sin ankomst til sekretariatet og registrere lagets spillere så snart de ankommer banen. Møt opp i god tid, da vi med deres hjelp, også i år, vil unngå unødige forsinkelser.

Temaet for cup er «Eat, move, sleep» og vi utfordrer dere til å ankomme Lørenbanen på en kreativ «move». Post gjerne et bilde på Instagram og tag med #eatmovesleephl2016!

Velkommen til cup!
Les mer på https://fotball-test.hasle-loren.no/eat-move-sleep-cup-pa-lorenbanen/.

Parkering vil være ved Bjerkebanen, ca 4 minutters gange fra Lørenbanen. Innkjørsel fra Bjerke (følg skilting til Bjerke dyrehospital).

Legg igjen en kommentar