Oppsummering av sesong for J14/J15

Da var sesongen over for J14/J15.
Sesongen har vært et skritt i riktig retning og jentene har tatt store steg individuelt og som lag. Laget hadde avslutning for sesongen og det ble delt ut 4 utmerkelser.
Det var en vanskelig oppgave å finne ut hvem som skulle vinne de ulike utmerkelsene. Det var tett og mange av jentene hadde fortjent en utmerkelse.
Men noen måtte det bli og og her er resultatet.
«Årets spiller» ble Ragna Lønnå:
hun er hardtarbeidende, treningsvillig, god lagkamerat, og alltid positiv og blid.
Ragna Årets spiller
«Best utvikling» ble Milla Ridar Eriksrud:
hun har hatt 2 lengre skadeavbrudd men kommet sterkt tilbake og har vært en stor bidragsyter for laget. Hun har tatt store steg som fotballspiller. Hun er den spilleren som har lagt igjen flest kilometer på kamp, treningsvillig, alltid blid og positiv, den på laget med desidert flest assist
Milla Best utvikling
«Poengplukkeren» er en pris som en spiller får som har  flest poeng. Mål er et poeng og assist er et poeng.
Anne Rønnestad ble årets poengplukker med 58 mål og 25 assist.
Anne Poengplukkeren
«Spillernes spiller» er en utmerkelse hvor hver enkelt spiller nominerer en spiller de mener har bidratt mest positivt for laget. De måtte i i tillegg fortelle 3 positive ting om den de stemte på.
Milla Spillernes spiller
Vinneren ble Milla Ridar Eriksrud.
Dette er hva spillerne så om henne:
Snill, jobber hardt, kjempegod, oppmuntrer på kamp og trening, alltid blid, positiv, kjefter aldri, hjalp meg tilbake til fotballen
Trenere og lagledere er kjempefornøyd med utviklingen som jentene har hatt i løpet av sesongen. Både sosialt og fotballfaglig ?

Legg igjen en kommentar