Treningsavgifta blant byens billigste

Hasle-Løren fotball har både lav medlemskontingent og treningsavgift. Nå er utsendelse av årets treningsavgift på trappene via appen Rubic. Betalingsfrist er 14 dager fra utsendelse.

Klubben har en av Oslos laveste medlemskontingenter: 300 kroner årlig opp til 19 år. 500 kroner fra 20 år og eldre. Treningsavgifta er også blant byens billigste.

Treningsavgift per spiller for Hasle-Løren fotball i 2021 er:

  • Barnefotball til 12 år: 3200 kroner, men 2200 kroner dersom lagenheten stiller med en foresatt til fotballgruppens styre eller øvrige verv for fotballgruppen (utover verv for lagenheten).
  • Ungdoms- og juniorfotball fra 13 år: 4200 kroner, men 3200 kroner dersom lagenheten stiller med en foresatt til fotballgruppens styre eller øvrige verv for fotballgruppen (utover verv for lagenheten).
  • Senior: 1500 kroner.

1000 kroner lavere treningsavgift ved involvering fra foresatte

For barne- og ungdomsfotballen får altså alle spillerne på lagenheten redusert treningsavgiften med 1000 kroner dersom lagenheten bidrar med en foresatt til dugnadsverv for fotballgruppen. Dette har vi i praksis fått til alle de senere årene.

Utstyrspakke inkludert for nye spillere

Alle nye fotballspillere får med en utstyrspakke (shorts, strømper, genser og bukse) i en egen bag med klubbens logo og spillerens initialer.

Alle spillerne får dessuten subsidiert 50 prosent rabatt på all standardbekledning de må kjøpe nytt de senere årene fra Torshov Sport. Klubben sender ut egen informasjon om dette hver vår og høst.

Økonomisk bidrag til vanskeligstilte

Etter avtale med Bjerke bydel i Oslo kommune tilbyr Hasle-Løren å dekke treningsavgiften til de som ikke har økonomiske utfordringer med å dekke denne selv. Dette er en veldig bra løsning fra bydelen. 

De som har behov for dette, kan ta kontakt med sin lagleder, fotballeder Ståle Hamnvik (stale.hamnvik@hasle-loren.no) eller daglig leder Heidi Sønsthagen (leder@hasle-loren.no).

Betal via Rubic

Klubben bruker Rubic som medlemssystem. Faktura for treningsavgift og medlemskontingent sendes ut sms og e-post med lenke til faktura i Rubic, som du kan betale der via mobil eller PC. Fakturaen kan betales i nettbank ved bruk av KID eller med kredittkort.

Legg igjen en kommentar