Prøvespille for H/L J14-J17?

Er du ei jente mellom 13- og 17 år som ønsker å spille fotball sammen med Oslos hyggeligste jentegjeng? – Da ønsker vi deg velkommen til Lørenbanen.

Hasle Løren satser mot en historisk sesong 2020 med to jentelag i ungdomsfotballen; J14 og J17. Med mange gode prestasjoner fra i fjor ser fremtiden lys ut for klubben. J14 og J17 er en gjeng som ønsker å spille god fotball og som syns at alle skal ha det bra på trening, kamp og utenfor fotballen.
Er du en spiller som ønsker å teste deg på en klubb som ikke krever treninger hver dag, men som gir full gass på de treningene som holdes? Er du en som har tatt en pause og ønsker å komme tilbake, eller ønsker å trappe litt ned i en klubb som har et passe antall treninger i uka? Ønsker du å utvikle deg på fotballbanen uten alt for mye press bør du komme til oss, Du kan prøvespille for H/L i ihele januar og februar; hver mandag og onsdag fra 17.00-18.30, og torsdager fra kl.18.30-20.00
Vi møtes i garderoben i klubbhuset, der jentene har sin egen garderobe.
Hasle Løren har et tilbud til alle og målet vårt er at H/L skal få nok en god sesong i 2020 og legge grunnlaget for et godt J17 lag, et bra J19 lag og videre et sammensveiset A-lag i 2021.
Er du aktiv i en annen klubb må du ha med en bekreftelse fra klubben din om at du kan trene med oss.
Sees på trening!
Mvh
Petrit Hasanaj

Legg igjen en kommentar